Робочий тиждень розпочали з апаратної наради

07 червня 2021

Міський голова Ольга Попенко розпочала робочий тиждень провівши 7 червня нараду з посадовцями міської ради, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери міста та головами комітетів самоорганізації населення.

У ході роботи Марина Погуляй начальник відділу соціальних допомог управління праці та соціального захисту населення міської ради проінформувала про нові зміни в призначенні житлових субсидій. Зазначила, що уряд ухвалив рішення, яким переглянуто окремі критерії надання житлових субсидій для забезпечення адресного підходу при наданні державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів.

Начальник служби у справах дітей міської ради Людмила Кулій зосередила увагу присутніх на питанні про роботу служби у справах дітей міської ради в частині забезпечення прав дітей на родинне виховання. Наголосивши, що пріоритетним напрямком діяльності служби визначено захист прав та інтересів всіх категорій дітей, особливо, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини. На даний час на території міста проживає 130 діток, які з тих чи інших причин позбавлені батьківського піклування, 38 дітей, які потрапили в складні життєві обставини. Всі вони перебувають на обліку служби.

Також під час наради ЯСТРЕМСЬКА Марія директор Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю „Світанок”, ЗУБКО Людмила директор Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти та Тесленко Віктор начальник управління містобудування та архітектури прозвітували про роботу свої закладів щодо виконання Постанови КМУ про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних розпорядниками інформації.

 

За підсумками проведеної наради міський голова дала ряд доручень керівникам комунальних служб.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:137