Шановні медичні працівники!

18 червня 2021

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Це свято відзначають тисячі лікарів, парамедиків, медичних сестер, лаборантів, санітарок – всі ті, хто стоїть на варті здоров’я прилучан.

Ваша праця – це велике служіння на благо людей. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям, – життя та здоров’я. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі, милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя.

І хоч сьогодні відбувається кардинальне реформування галузі, вірю, що незважаючи на всі труднощі та перешкоди, нам вдасться збудувати ефективну систему охорони здоров’я, яка гарантуватиме пацієнтам якісну й доступну медичну допомогу, а медикам – належний соціальний статус і рівень оплати праці.

Впевнена, що складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні об’єднати нас, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими.

Дорогі медики! Зичу вам міцного здоров’я, радості, родинного затишку, великого людського щастя, злагоди в родинах та непохитної відданості обраній професії. Нехай здійснюються мрії і задуми, віра та оптимізм будуть вірними супутниками у житті, а праця завжди приносить радість і задоволення.

Божого вам всім благословення та успіхів на професійній ниві! І дай вам Боже, щоб у боротьбі із хворобами ви завжди виходили переможцями.

З повагою міський голова Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:130