Розширене засідання виконавчого комітету

23 червня 2021

Заступник міського голови Олександр Сивенко 23 червня провів розширене засідання виконавчого комітету в ході якого розглянули низку питань життєдіяльності міста.

Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 23 березня 2021 року №92 «Про організаційне і фінансове забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей улітку 2021 року» та про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 05 листопада 2019 року №396 «Про затвердження плану дій з реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання в м.Прилуки на 2020-2025 роки» проінформувала Олена Опанасенко начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради. 

Ольга Колошко в.о.начальника управління освіти міської ради проінформувала про утворення дитячих закладів відпочинку та про встановлення вартості перебування дитини в дитячому закладі відпочинку міста Прилуки. Члени виконкому ухвалили рішення утворити на базі закладів освіти міста у серпні 2021 року дитячі заклади відпочинку - табори з денним перебуванням для організації відпочинку дітей улітку. Директорам закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста: Прилуцькій гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна - Бурлаку Н.О., Центру творчості дітей та юнацтва - Савченко Т.М та та керівнику ДЮСШ - Харченку В.М забезпечити організацію діяльності утворених дитячих закладів відпочинку.

У ході засідання члени виконкому заслухали звіти керівників комунальних підприємств міста про виконання фінансових планів за І квартал 2021 року та ряд інших важливих питань.

За результатами проведеного засідання членами виконавчого комітету ухвалено ряд важливих рішень.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:143