Запрошуємо взяти участь у заході: Військово-патріотичний вишкіл «Північний Терен»

20 липня 2021

З 29 липня по 01 серпня 2021 року громадськими організаціями «Сіверська Січ» та «Д.Крук» у м. Ічня проводитиметься Військово-патріотичний вишкіл «Північний Терен».

До участі у Військово-патріотичному вишколі «Північний Терен» запрошуються представники молодіжних патріотичних та спортивних організацій, громадські активісти, діти учасників АТО/ООС, молоді люди з активною громадською позицією.

В програмі Вишколу: альпінізм, подолання водних перешкод; медицина: практичне відпрацювання сценаріїв надзвичайних подій в цивільному житті та в умовах бойових дій; основи самооборони, стрільба з пневматичних пістолету та гвинтівки; стрільба з лука та метання ножів; пізнавальні лекції та багато інших тематичних локацій (орієнтовна програма проведення заходу додається).

Для участі у заході національно-патріотичного виховання молоді запрошуються всі бажаючі.

Орієнтовна програма заходу (завантажити)

Реєстрація для участі у Вишколі та більш детальніша інформація про захід за тел. (096) 16 00 993 – Ігор Щокін (голова громадської організації «Д.Крук»).

Реєстрація учасників з Ічнянської та Парафіївської територіальних громад за телефонами (096) 075 56 89; (063) 757 51 91.

Чернігівська обласна державна адміністрація

департамент сім’ї, молоді та спорту

Переглядів:190