На засіданні виконавчого комітету

22 липня 2021

Сьогодні, 22 липня, у сесійній залі міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали 25 питань порядку денного, зокрема, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова проінформувала присутніх з питань «Про виконання плану роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІІ квартал 2021 року» та «Про стан організаційної роботи в управліннях та відділах Прилуцької міської ради у І півріччі 2021 року».

З питання «Про стан виконавської дисципліни та роботу з документами в управліннях та відділах міської ради у I півріччі 2021 року» доповіла начальник загального відділу міської ради Лариса Чайка.

Посадовець повідомила, що загальний документообіг у міській раді у I півріччі 2021 року склав 5959 документів.

Протягом звітного періоду зареєстровано 1013 документів, що надійшли з органів влади вищого рівня (за аналогічний період 2020 року – 1107).

У січні-червні 2021 року посадовцями міської ради підготовлено та направлено 2043 листів та інформацій до Офісу Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації, обласної ради (у 1 півріччі 2020 року – 1794).

Станом на 15.07.2021 на виконанні в управліннях та відділах міської ради знаходиться 429 документів з тривалим терміном інформування, із них протягом 1 півріччя 2021 року поставлено на контроль 72 документи (за відповідний період 2020 року – 66). По 27 документах інформація надається щотижнево, щомісячно – 148, щоквартально – 163, щопівроку –38, щорічно – 49, у встановлені дати – 4.

Лариса Григорівна акцентувала, що порушення термінів виконання запитів на інформацію у 1 півріччі 2021 року не допущено. Зауважень щодо виконання вищевказаних документів протягом звітного періоду не надходило.

«Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до Прилуцької міської ради у І півріччі 2021 року» повідомила начальник відділу звернень громадян міської ради Людмила Пашук.

Організацію роботи зі зверненнями громадян забезпечує відділ звернень громадян Прилуцької міської ради. Посадові особи відділу здійснюють попередній розгляд звернень, надають необхідну інформацію жителям міста щодо порядку оформлення звернень, процедури їх розгляду, забезпечують консультаційну допомогу та ін.

Протягом І півріччя 2021 року до міської ради надійшло 747 письмових та усних звернень (у порівнянні за І півріччя 2020 року 907 звернень), що на 21 % менше, ніж у І півріччі 2020 року. На зменшення кількості звернень громадян вплинули обмежувальні протиепідемічні заходи, пов’язані з поширенням на території України коронавірусу COVID-19.

Начальник управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Прилуки) Прилуцької міської ради Дурдас Світлана доповіла «Про стан розгляду звернень суб’єктів господарської діяльності та громадян стосовно надання адміністративних послуг за підсумками І півріччя 2021 року».

Про план основних заходів з викладання предмета «Захист України» на 2021-2022 навчальний рік проінформував начальник відділення призову Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Шматко.

Члени виконавчого комітету заслухали питання «Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 25 травня 2021 року №157 «Про відзначення Дня Конституції України в місті Прилуки у 2021 році», з якого інформувала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко.

Начальник відділу культури і туризму міської ради Катерина Мовчан на розгляд виконкому внесла питання «Про погодження розміру батьківської плати та додаткових пільг по оплаті за навчання дітей у комунальних закладах спеціалізованої мистецької освіти міста Прилуки», в.о.начальника управління освіти міської ради Ольга Колошко доповіла «Про збільшення балансової вартості об’єкта комунальної власності».

Тетяна Костецька, заступник начальника управління - начальник бюджетного відділу фінансового управління міської ради, проінформувала з питань порядку денного щодо виділення коштів.

Виконавчий комітет заслухав фінансові плани на 2021 рік (зі змінами) КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка», КНП «Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Прилуцька центральна міська лікарня».

Начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко доповів з питань порядку денного «Про розміщення зовнішньої реклами», «Про облаштування спортивного майданчика», «Про влаштування об’єкта благоустрою», «Про благоустрій території», «Про погодження розташування тимчасових споруд».

Також у ході засідання члени виконавчого комітету розглянули низку й інших питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:183