Літні табори готові прийняти дітей для відпочинку

28 липня 2021

З 03 серпня 2021 року в місті стартуватиме відпочинкова кампанія, яка триватиме до 20 серпня. Після річної перерви табори відпочинку, утворені при закладах загальної середньої та позашкільної освіти, знову прийматимуть прилучан шкільного віку. Наразі передбачено створення трьох таких таборів — у Прилуцькій ДЮСШ — спортивного спрямування, у ЦТДЮ — творчого, орієнтованого на вихованців цього закладу; у Прилуцькій гімназії № 5 — різнопланового, спрямованого на задоволення потреб та інтересів діток з різних шкіл міста.

Керуючись розпорядженням міського голови від 30 червня 2021 року “Про утворення комісії з перевірки готовності дитячих закладів відпочинку до роботи в літній період 2021 року”, члени зазначеної комісії 27.07.2021 року здійснили об’їзд закладів, на базі яких передбачено створення таборів відпочинку та харчоблоків.

 

За результатами об’їзду встановлено, що колективами пророблено зачну роботу для створення безпечних і комфортних умов перебування дітей у таборах.

Закуплено засоби індивідуального захисту дезінфекції, паперові рушники тощо.

Розроблено примірне меню для таборів відпочинку, у якому передбачено вміст продуктів, необхідних на період літнього відпочинку та оздоровлення.

Таким чином табори відпочинку готові зустріти прилуцьких малят.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:258