Прилучани ярмаркуватимуть три дні напередодні Дня незалежності!

30 липня 2021

Цьогоріч наше місто заполонять народні мелодії та радісний гамір урочистостей тридцятої річниці до Дня Незалежності. У рамках святкування 30-ї річниці Незалежності прилучани ярмаркуватимуть із 21 по 23 серпня, а святкові заходи з нагоди державного свята продовжаться ще й 24 серпня. Яскраву самобутність Прилуччини полонить духовними традиціями й винятковим колоритом. Ярмарок до Дня незалежності прилучани святкуватимуть уперше.
 

Саме підготовку до урочистих заходів обговорили посадовці на засіданні організаційного комітету з питань проведення ярмаркових та загальноміських заходів з підготовки та відзначення в м.Прилуки 30-ї річниці незалежності України.

Міський голова Ольга Попенко дала відповідні доручення фахівцям щодо організаційних питань та для врегулювання фінансових питань щодо сплати організаційного внеску за участь у ярмарку.

Заступник міського голови Олександр Сивенко повідомив, що прилучани вперше ярмаркуватимуть три дні. На ярмарку будуть представлені вироби декоративно-прикладного мистецтва, промислові та продовольчі товари, продукція рослинництва, тваринництва та бджолярства. А народні умільці запропонують гончарні і ковані вироби, прикраси і вишиванки, витвори з дерева, а ще картини, обереги, гобелени, солом’яні брилі тощо.

Прилучани та гості міста матимуть можливість стати учасниками заходів. Кожен з гостей ярмарку, узявши гарний настрій, розпочне свою особисту мандрівку алеями демонстрацій та продажу продукції сільськогосподарської, переробної та легкої промисловості.

Заступник міського голови Тетяна Шкуренко ознайомила членів ярмаркому з планом розважальних заходів, що передбачаються на період ярмарку та з нагоди державних свят — Дня Державного Прапора України та Дня незалежності.

У рамках ярмарку працюватиме „Містечко розваг”, мистецька алея, де будуть представлені роботи прилуцьких митців тощо.

Також працюватиме концертний майданчик „Кольорові піснеспіви” біля пам’ятника Тарасові Григоровичу Шевченку.

Увечері 21 та 24 серпня на Центральній площі прилучани та гості міста зможуть переглянути концертну програму за участю творчих колективів міського Будинку культури та відомих виконавців України.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:324