Відбулася онлайн-зустріч із представниками Чернігівського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою»

30 липня 2021

Реагуючи на звернення Прилуцької міської ради щодо необхідності формування ефективної освітньої мережі у громаді, Чернігівський регіональний офіс Програми «U - LEAD з Європою» 30 липня 2021 року організував консультацію на тему: «Управління освітою в громаді: законність, відповідальність, ефективність для Прилуцької громади». У зв’язку з обмежувальними заходами через епідемію коронавірусу консультація проходила в рамках онлайн-зустрічі.

У даній зустрічі взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, в.о.начальника управління освіти міської ради Ольга Колошко, її заступник Валентина Ходюк та фахівці управління освіти міської ради.

Під час спілкування учасники отримали інформацію щодо формування ефективної освітньої мережі в контексті обов'язкової автономізації шкіл, обговорили актуальні питання фінансової автономії ЗЗСО, проаналізували шляхи вирішення окремих проблемних питань щодо створення бухгалтерської служби для обслуговування потреб закладів.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:116