Відкриття літніх дитячих закладів відпочинку

05 серпня 2021

Урочисте відкриття дитячих закладів відпочинку — таборів з денним перебуванням для організації відпочинку дітей улітку 2021 року, утворених на базі закладів освіти міста, зокрема: табір з денним перебуванням “Юність” на базі Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи, табір з денним перебуванням “Містечко дитячих мрій” Центру творчості дітей та юнацтва і дитячий заклад відпочинку “Ерудит” Прилуцької гімназії №5 імені В.А.Затолокіна відбулось 04 серпня.

З метою забезпечення належної організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році Головним державним санітарним лікарем України 08.06.2021 затверджено постанову №5 "Про затвердження протиепідемічних заходів у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), якою визначено основні вимоги до впровадження протиепідемічних заходів, які забезпечать організацію безпечних умов оздоровлення та відпочинку дітей.

 

Табірна зміна триватиме до 20 серпня включно. Для учнів складена цікава розважальна програма: культпоходи і вистави, конкурси і змагання, зустрічі з цікавими людьми, відвідування розважальних заходів. Весела музика на території закладів відпочинку, смачні страви у їдальні, позитивний настрій та креативність вихователів, змістовне дозвілля – усе це створить кожній дитині гарний відпочинок у пришкільних таборах.

 

Начальник відділу сім'ї,

молоді та спорту міської ради Олена Опанасенко

 

 

Переглядів:143