Прилучани попрощались зі своїм земляком

13 серпня 2021

Сьогодні, 13 серпня, біля Собору Різдва Пресвятої Богородиці зібралось багато прилучан, щоб попрощатись зі своїм земляком — Петром В’ячеславовичем Яшиним.

ЯШИН Петро В’ячеславович раптово пішов із життя під час проходження служби у Збройних Силах України. Причиною смерті Петра стала серцева недостатність. Віддати останню шану покійному та провести його в останню путь зібрались рідні та близькі, військові побратими, представники місцевої та районної влади.

ЯШИН Петро В’ячеславович проходив військову службу в 1-й окремій танковій бригаді на посаді інженера ремонтного батальйону, після закінчення факультету військової підготовки ХПІ м.Харкова. 

Відповідальний офіцер, досвідчений фахівець, палкий патріот нашої держави. 11 серпня в районі проведення ООС (в місці відведення бойової техніки) його серце зупинилося. Йому назавжди залишиться 35.

Вічна пам'ять і слава Захиснику України!

Відповідно до розпорядження міського голови, на знак скорботи за загиблим, сьогодні у місті оголошено день жалоби приспущені Державні Прапори України та обмежені розважально-концертні заходи.

 
Переглядів:495