Головою комітету самоорганізації населення Плискунівського мікрорайону вдруге обрано Новака В’ячеслава Миколайовича

06 вересня 2021

03 вересня 2021 року під головуванням секретаря міської ради Сергія Чміля відбулася звітно-виборна конференція членів територіальної громади комітету самоорганізації населення №5 Плискунівського мікрорайону.

Для участі в конференції зареєструвалося 159 осіб.

Згідно чинного законодавства конференція визначена легітимною.

Голова комітету самоорганізації населення №5 В’ячеслав Новак прозвітував перед громадою мікрорайону про роботу за 2015-2021 роки. Учасники конференції одноголосно визнали роботу комітету задовільною.

 

Відповідно до чинного законодавства процедура обрання голови комітету самоорганізації населення проводилася шляхом таємного голосування.

Під час конференції надійшла заява від жителя мікрорайону Андрейченка Богдана Івановича, який виявив бажання очолити комітет. Отже, у бюлетень для таємного голосування було внесено кандидатури В'ячеслава Новака та Богдана Андрейченка.

За результатами проведеного голосування жителі Плискунівки вдруге довірили очолити комітет самоорганізації населення мікрорайону В’ячеславу Новаку.

Нагадуємо прилучанам, що у м.Прилуки відповідно до графіку, який затверджений розпорядженням секретаря міської ради від 20 серпня 2021 року № 169р “Про організацію та проведення звітно-виборних конференцій членів територіальних громад комітетів самоорганізації населення міста” у кожному мікрорайоні міста пройдуть звітно-виборні конференції комітетів самоорганізації населення міста, на які запрошуються мешканці відповідних мікрорайонів. Для участі у зборах прилучанину відповідного мікрорайону необхідно мати паспорт та засоби індивідуального захисту.

Графік проведення звітно-виборних конференцій членів територіальних громад комітетів самоорганізації населення міста (додається)..

 

Відділ інформаційно-аналітичного

забезпечення міської ради

Переглядів:177