Валентину Шкурат вдруге обрали головою Комітету самоорганізації населення №6

08 вересня 2021

07 вересня 2021 року відбулась звітно-виборна конференція членів територіальної громади Комітету самоорганізації населення № 6 військових містечок № 12 та № 17 .

Для участі у конференції зареєструвались 136 осіб. У конференції брали участь міський голова Ольга Попенко, заступники міського голови, посадовці та депутати міської, районної та обласної рад.

У ході конференції голова КСН №6 Шкурат Валентина Віталіївна прозвітувала перед мешканцями про свою роботу за 2015-2021 роки наголосивши, що основними завданнями та напрямки діяльності голови мікрорайону є саме представлення у міській раді інтересів мешканців будинків, вулиць, мікрорайонів військових містечок № 12 та № 17 .

Відповідно до чинного законодавства процедура обрання голови комітету самоорганізації населення проводилася шляхом таємного голосування.


 

За результатами проведеного голосування жителі військового містечка вдруге довірили очолити комітет самоорганізації населення мікрорайону Шкурат Валентині Віталіївні.

Новообрана голова подякувала усім за довіру та запевнела, що буде гідно представляти інтереси жителів довіреного їй мікрорайону.

Відділ інформаційної діяльност

і та комунікацій з громадськістю міської ради


 

Переглядів:188