Жителі 273 кварталу обирали голову комітету самоорганізації населення

09 вересня 2021

Учора, 08 вересня 2021 року, жителі 273 кварталу зібралися на звітно-виборну конференцію членів територіальної громади комітету самоорганізації населення №7, яка проходила в приміщенні ДНЗ №27. У роботі конференції взяли участь 318 жителів мікрорайону.

 

Головуючий конференції Олександр Сивенко – заступник міського голови, міський голова Ольга Попенко, посадовці та депутати міської ради також долучились до її проведення.

Про підсумки роботи за 2015-2021 роки прозвітувала голова комітету самоорганізації населення №7 мікрорайону 273 кварталу Любов Правосуд. Звіт голови комітету доповнили члени комітету.

 
Більшістю голосів жителі мікрорайону визнали роботу комітету самоорганізації населення №7 за 2015-2021 роки задовільною, хоча й озвучили ряд проблемних питань, які необхідно вирішувати спільно з міською владою.

Міський голова Ольга Попенко, спілкуючись з жителями 273 кварталу, зазначила, що владі, дійсно, треба більше уваги приділяти околицям міста та пообіцяла посприяти у вирішенні проблемних питань.

Далі учасники конференції перейшли до процедури обрання голови комітету.

Під час конференції надійшла заява від жительки мікрорайону Безрукової Наталії Мар’янівни, яка виявила бажання очолити комітет. Отже, у бюлетень для таємного голосування було внесено кандидатури Любові Правосуд та Наталії Безрукової. Мешканці мікрорайону втретє обрали головою комітету самоорганізації населення №7 мікрорайону 273 кварталу Правосуд Любов Олександрівну.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:160