13 –та відкрита міська спартакіада серед дітей та молоді з інвалідністю

10 вересня 2021

9 вересня 2021 року на міському стадіоні «Супутник» Прилуцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради було проведено тринадцяту відкриту міську спартакіаду серед дітей та молоді з інвалідністю.

Учасників та гостей спартакіади привітали: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Касьян. Спартакіада проводилась за підтримки Прилуцької міської ради та громадського діяча від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Сергія Коровченка.

Участь у спартакіаді прийняло чотири команди: вихованці Прилуцького Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Світанок" та громадські організації людей з інвалідністю м. Прилуки, смт. Срібне, м. Пирятин. Учасники змагань продемонстрували свій азарт, оптимізм і надзвичайну волю до перемоги.


 

Для людей з інвалідністю спорт перш за все є можливістю проявити себе, повірити у власні сили, навчитися працювати у команді, розкрити свої здібності, щоб жити повноцінним життям. Проведення подібних заходів дає можливість людям з інвалідністю відчути себе потрібними, підтримувати один одного, демонструвати приклад витривалості й сили духу.

Переможці та учасники заходу були відзначені грамотами та медалями не тільки за досягнення у змаганнях, а й за спортивний дух, прагнення до перемоги.

Прилуцький міський центр

соціальних служб для сімї,

дітей та молоді

 

Переглядів:145