«U-LEAD з Європою» онлайн-семінар «Комунікація та залучення громадян до прийняття рішень для громад Чернігівської області»

14 вересня 2021

Як залучити громадян до ухвалення рішень у громаді, у чому переваги та парадокс партиципаціїї, які електронні платформи використовувати для участі громадськості у житті громади, як розробити інформаційну кампанію для просування механізмів участі − ці та інші питання обговорили під час онлайн-семінару «Комунікація та залучення громадян до прийняття рішень для громад Чернігівської області», який відбувся 14 вересня 2021 року.

 

У семінарі взяли участь посадовці Прилуцької міської ради: Олена Александрова начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та Олена Канавець начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради.

Учасники онлайн-семінару розглянули дієві принципи комунікації для територіальних громад, відновили знання про інструменти залучення громадян до управління громадами, що передбачені законодавством, обговорили практичні механізми налагодження сталої комунікації між владою та громадою.

Також під час заходу відбувся обмін досвідом між учасниками історіями успіху та проблемними моментами у сфері комунікацій.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:108