Жителі мікрорайону М’ятно-дослідної станції обрали нового голову

15 вересня 2021

14 вересня 2021 року відбулась звітно-виборна конференція членів територіальної громади мікрорайону М’ятно-дослідної станції комітету самоорганізації населення №4.

У конференції брали участь міський голова Ольга Попенко, заступники міського голови, посадовці, депутати міської,  районної та обласної рад.

У ході конференції голова КСН Задорожня Світлана Володимирівна прозвітувала перед мешканцями про свою роботу за 2015-2021 роки та подякувала усім за співпрацю та розуміння.

Головуючий конференції Олександр Сивенко проінформував присутніх, що на ім'я міського голови надійшла заява від Мартиненка Владислава Олеговича про його бажання балотуватись на посаду голови комітету самоорганізації населення.

Відповідно до чинного законодавства процедура обрання голови комітету самоорганізації населення проводилася шляхом таємного голосування.

104 жителі мікрорайону підтримали кандидатуру Владислава Мартиненка.

Новообраний голова подякував присутнім за довіру та запевнив, що буде працювати на благо міста та гідно представлятиме інтереси мешканців будинків та вулиць мікрорайону в Прилуцькій міській раді. Зробить усе можливе, щоб район М’ятно-дослідної станції став найкращим у місті.
 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:230