Валентину Тищенко у черговий раз обрали головою Центрального мікрорайону

17 вересня 2021

16 вересня в актовій залі міської ради відбулася звітно-виборна конференція членів територіальної громади комітету самоорганізації населення №1 Центрального мікрорайону. Для участі в конференції зареєструвалось 238 мешканців мікрорайону.

Головуючий конференції Олександр Сивенко – заступник міського голови, міський голова Ольга Попенко, посадовці та депутати міської ради також долучились до її проведення.

Голова комітету самоорганізації населення №1 Валентина Тищенко прозвітувала перед громадою мікрорайону про роботу за 2015-2021 роки. Роботу комітету одноголосно визнано задовільною.

Далі учасники конференції перейшли до процедури обрання голови комітету. На посаду голови комітету подали свої заяви два кандидата: Вєдєнєєв Олександр Олександрович та Тищенко Валентина Миколаївна.

Відповідно до чинного законодавства процедура обрання голови комітету самоорганізації населення проводилася шляхом таємного голосування, результати якого показали, що із 238 зареєстрованих учасників конференції 204 віддали свої голоси за Валентину Тищенко.

Жителі мікрорайону також обрали членів комітету, які працюватимуть на громадських засадах та затвердили Положення про комітет самоорганізації населення № 1 Центрального мікрорайону.

Відділ інформаційно-аналітичного

забезпечення міської ради

Переглядів:123