18 вересня - Всесвітній день прибирання!

17 вересня 2021

Всеукраїнський молодіжний рух Lets do it Ukraine запрошує бажаючих взяти участь у щорічній міжнародній акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 18 вересня 2021 року о 10:00 в 24 областях разом з 180 країнами Світу.

Питання екологічної безпеки та розвитку культури правильного поводження з відходами, сортування є складовим елементом розбудови України як країни європейських цінностей. Наша мета - сформувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян, залучивши до акції 5% населення.

У межах підготовки до акції буде проведено ряд дистанційних навчань, робочі наради, форуми, найбільше прибирання країни та інші заходи. Прибирання заплановане по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до події на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

Загальний результат акції, рейтинг найактивніших учасників, громад буде опубліковано 1 жовтня 2021 року на сайті letsdoitukraine.org.

Ми розробили пакет матеріалів, який допоможе всім учасникам процесу провести акцію на найвищому рівні: інформаційні, візуальні матеріали, макети для соціальної реклами в соціальних мережах та зовнішньої реклами, лого, посібник, презентації, відео, аудіо за посиланням: https://bit.ly/3swKKgZ.

Контакти національної команди, координаторів за посиланням (у разі заміни координатора інформація буде змінена автоматично онлайн): https://bit.ly/3y0GKGv.

Координатор Всесвітнього дня прибирання в Україні Юлія Мархель – +38(093) 030 73 03, [email protected]

ГО Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»

www.letsdoitukraine.org

01001, Україна, Київ1, а/с В525

Переглядів:185