У Чернігівській області відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення

27 вересня 2021

Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА 28 вересня проводитиме комплексну технічну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу районів та міст обласного значення.

Буде проведена перевірка працездатності ліній управління та пристроїв для запуску електросирен в місті Чернігові та районних центрах області без запуску електросирен.

З автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  облдержадміністрації буде здійснена перевірка за мобільними  телефонами груп  абонентів облдержадміністрації,  підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу районів і міст обласного значення.

О 14 годині 05 хвилин на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватися навчальне повідомлення за допомогою FM-передавачів в містах Чернігові, Прилуках, Бахмачі, Новгород-Сіверському, смт Сосниця та смт Холми.

О 13 годині 32 хвилини для оповіщення населення м. Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватися навчальне повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 14 годині буде передаватись навчальне повідомлення для мешканців міста Чернігова по проводовому радіо.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту
та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації

Переглядів:108