Відбулося засідання виконавчого комітету

28 вересня 2021

Міський голова Ольга Попенко 28 вересня провела чергове засідання виконавчого комітету, в ході якого розглянули низку питань життєдіяльності міста.

Члени виконкому заслухали заступника міського голови Олександра Сивенка, який проінформував з питання про розірвання договорів на перевезення пасажирів. Посадовець наголосив, що підприємці-перевізники відмовляються працювати, зазначивши що вартість проїзду на сьогодні є не рентабельна. Перевізники обґрунтували підвищення тарифу зростом ціни на пальне (газ-метан), запчастини і мастила, вартість яких за цей рік піднялася на 20%. Заступник міського голови наголосив, що питання даного напрямку дуже важливі для містян і їх необхідно розглядати на профільній комісії, але постійна депутатська комісія з питань розвитку інфраструктури міста та регуляторної політики, яку очолює Артем Рожко, жодного разу за девять місяців так і не зібралася.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення не розривати договір між виконавчим комітетом міської ради та ФОП Луцаєм Володимиром Васильовичем та між виконавчим комітетом міської ради та ФОП Місік Тетяною Борисівною. Також Олександр Сивенко проінформував присутніх про внесення змін до складу конкурсного комітету Прилуцької міської ради по визначенню пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування по м.Прилуки.

Начальник управління освіти міської ради Олександр Правосуд прозвітував про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 08 червня 2021 року №179 «Про підготовку закладів освіти міста Прилуки до роботи в новому 2021-2022 навчальному році». Посадовець зазначив, що усі заклади освіти міста працють в штатному режимі.

Олена Ворона – начальник фінансового управління міської ради проінформувала з питання про схвалення проекту рішення міської ради «Про бюджет Прилуцької міської територіальної громади на 2021 рік», зазначивши, що відповідно до бюджетного кодексу, якщо сесії міської ради не проводяться, то рішення про схвалення бюджету ухвалює виконавчий комітет Прилуцької міської ради.

Члени виконкому розглянули й інші питання порядку денного, з яких ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційноїдіяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:156