Підготовка до опалювального сезону 2021-2022 рр. та заходи з енергоменеджменту — питання робочої зустрічі міського голови та керівників закладів освіти міста

08 жовтня 2021

У сесійній залі міської ради 07 жовтня відбулася нарада міського голови Ольги Попенко із директорами шкіл, гімназій, ліцеїв та закладів дошкільної освіти, під час якої обговорили стан підготовки об’єктів освіти до старту опалювального сезону. У нараді взяли участь профільний заступник міського голови Тетяна Шкуренко, фахівці фінансового управління міської ради та управління освіти міської ради, керівник КП “Прилукитепловодопостачання” Андрій Гавриш.

Міський голова Ольга Попенко, директор комунального підприємства — постачальник тепла Андрій Гавриш схарактеризували ситуацію на ринку газу та проблеми, що виникають у зв’язку із цим перед початком опалювального сезону. Посадовці наголосили на важливості активного впровадження заходів з енергоменеджменту, спрямованих на відповідальне використання енергоресурсів.

Окрім того, обговорено ряд інших питань, пов'язаних із роботою закладів освіти в період зростання рівня захворюваності на COVID-19.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:141