Робоча нарада з керівниками комунальних підприємств міста

21 жовтня 2021

20 жовтня під керівництвом міського голови відбулася робоча нарада з директорами комунальних підприємств, участь у якій узяли секретар міської ради Сергій Чміль, профільний заступник міського голови Руслан Котляр та начальник управління житлово-комунального господарства Олег Созінов. Серед питань порядку денного — готовність комунальної сфери до зимового періоду, сезонне прибирання міста, організований початок опалювального періоду в умовах “газової кризи” та інші.

Так, міський голова Ольга Попенко наголосила на необхідності якісного виконання робіт з благоустрою міста, зокрема своєчасному спилюванні сухостійних дерев, належному утриманні паркових зон, тротуарів та дорожньої інфраструктури, оперативному вивезенні сміття та превентивній роботі з населенням щодо поводження з рослинними рештками. Ольга Попенко зауважила, що особливу увагу в осінньо-зимовий період необхідно приділяти вуличному освітленню міста, тому якісне утримання мереж зовнішнього освітлення, своєчасна заміна ламп — пріоритетні завдання керівництва й працівників КП “Міськсвітло”.

Наразі для працівників бюджетних установ, комунальних підприємств актуальним залишається питання вакцинації в умовах стрімкого поширення нової хвилі епідемічної захворюваності на коронавірусну інфекцію. Міський голова на власному прикладі закликала керівників підприємств взяти ситуацію щодо вакцинації під особистий контроль і забезпечити оперативне щеплення робітників сфери з метою недопущення поширення рівня захворюваності серед цієї категорії містян.

Усебічне інформування жителів про роботу підприємств, спектр наданих послуг, зворотній зв'язок з мешканцями в мережі Інтернет через створені сторінки у Facebook – ще одне з питань порядку денного робочої наради озвучила міський голова Ольга Попенко. У часи цифровізації бути максимально мобільним та активним у світовій мережі має стати нормою роботи будь-якої установи та пріоритетом для керівника. Цей напрямок буде перебувати на постійному контролі керівництва міста.

У підсумку керівники підприємств отримали ряд доручень та завдань відповідно до напрямків діяльності.

Переглядів:136