Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

26 жовтня 2021

Міський голова Ольга Попенко 26 жовтня провела чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали 17 питань порядку денного, зокрема, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Малоголова проінформувала присутніх з питання «Про виконання плану роботи виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІІІ квартал 2021 року».

З питання «Про затвердження фінансового плану КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка» на 2021 рік (зі змінами) інформувала головний бухгалтер КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка» Наталія Жук.

«Про списання з балансу КП «Прилукижитлобуд» багатоквартирних житлових будинків» доповіла начальник підприємства Людмила Голік.

Члени виконавчого комітету заслухали питання «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води по КП «Прилукитепловодопостачання» для потреб населення», з якого доповіли директор КП «Прилукитепловодо-постачання» Андрій Гавриш та начальник планово-економічного відділу КП «Прилукитепловодо-постачання» Світлана Тарасенко.

Виконавчий комітет заслухав питання «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення побутових відходів та захоронення побутових відходів)», з якого доповів директор підприємства Руслана Ніязова та начальника планово-економічного відділу КП «Послуга» Ірина Новак.

Члени виконкому заслухали заступника міського голови Олександра Сивенка, який проінформував з питання «Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м.Прилуки».

Начальник відділу комунальної власності міської ради Олена Яценко проінформувала присутніх з питань порядку денного: «Про надання дозволу на прокладання мереж водопостачання та водовідведення», «Про передачу та оренду майна» та «Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону».

У ході засідання Олена Ворона – начальник фінансового управління міської ради доповіла з питань порядку денного:

- Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради

- Про виділення коштів за рахунок субвенції на виконання доручень виборців депутатами обласної ради

- Про виділення коштів

- Про схвалення прогнозу бюджету Прилуцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки (код бюджету 25556000000).

Посадовець зазначила, що відповідно до законодавства України виконавчий комітет Прилуцької міської ради у 2021 році повинен схвалити прогноз бюджету територіальної громади на 2022-2024 роки.

Члени виконкому розглянули й інші питання порядку денного, унесли пропозиції та ухвалили відповідні рішення.

 

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:161