З питань карантинних заходів відбулася зустріч із підприємцями міста

27 жовтня 2021

26 жовтня міський голова Ольга Попенко провела зустріч з підприємцями, на якій обговорили питання «Про заходи щодо запобігання розповсюдженню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території міста».

 

Зустріч відбулася за ініціативою начальника Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Олександра Шульги, представників Прилуцького міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Олександра Халімоненка та Павла Красноока.

На заході обговорили питання щодо умов функціонування об’єктів суб’єктів господарської діяльності під час введення червоного рівня епідемічної небезпеки в Чернігівській області.

На сьогодні Прилуки за темпами вакцинації посідають п’яте місце в області, двома дозами вакцини охоплено 18,5% населення міста.

Міський голова Ольга Попенко звернула увагу підприємців на необхідності вакцинації, зазначила, що в місті та в Україні достатня кількість вакцини для проведення першого та другого щеплення. Уся вакцина, що використовується, відповідає Європейським стандартам.

Медичні працівники Прилук на сьогодні проводять щеплення вакциною AstraZeneca й CoronaVac-для щеплення другою дозою.

Станом на 25 жовтня 18907 прилучан та жителів району отримали щеплення від COVID-19.

З них пройшли повний курс вакцинації – 8799 особи.

Вакцинальна кампанія в місті Прилуки проводиться в центрі вакцинації населення (приміщення міського Будинку культури за адресою: вул. Юрія Коптєва, 28), який працює щодня з 08:00 до 11:00, у тому числі й у вихідні дні, та у семи амбулаторіях сімейної медицини.

Підприємці задали низку запитань представникам Прилуцького міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та начальнику Прилуцькому районному відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області щодо запровадження обмежувальних карантинних заходів в Прилуках з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 
 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Переглядів:152