Об’єднати зусилля для протидії злочинам — головна мета зустрічі!

02 листопада 2021

Сьогодні, 02 листопада, у сесійній залі міської ради секретар міської ради Сергій Чміль провів робочу нараду з начальником Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Олександром Шульгою, за участю голів комітетів самоорганізації населення, представників навчальних закладів та посадовців міської ради. Під час наради обговорили питання «Протидія незаконному розповсюдженню наркотиків та виявлення осіб, які займаються збутом наркотичних речовин».

Олександр Шульга звернувся до присутніх з проханням повідомляти правоохоронні органи про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів та факти збуту наркотичних речовин. Акцентував, що анонімність гарантована та наголосив, що протидія незаконному розповсюдженню наркотиків і виявлення осіб, які займаються збутом наркотичних речовин – один із пріоритетних напрямків роботи поліції Чернігівської області.

Очільник Прилуцького районного відділу поліції також закликав учасників зібрання об’єднати зусилля для протидії злочинам, пов’язаним із незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

 

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:141