Соціальні працівники міста відзначають професійне свято

05 листопада 2021

У першу неділю листопада працівники соціальної сфери країни відзначають своє професійне свято. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

З нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України урочистості у Прилуках відбулися 5 листопада. Сьогодні в сесійній залі міської ради зібралися представники професії, доброта і милосердя, у рамках якої - не абстрактні поняття, а норма життя. Їхня праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. Основна мета діяльності – допомога людям, а головна риса характеру – людяність.

У 90-х роках почали створюватися служби, які покликані допомагати людям. Після їх створення рівень соціальної захищеності жителів міста почав зростати, «Допомогти людям – допомогти собі» - таке гасло соціальних працівників.

 

Кожен мешканець нашого міста має змогу звернутися і йому нададуть допомогу такі організації:

Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради (начальник - Малиш Ганна Павлівна).

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Прилуцької міської ради (директор - Попко Валентин Петрович).

Прилуцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор - Касьян Юлія Миколаївна).

Служба у справах дітей Прилуцької міської ради (начальник — Кулій Людмила Григорівна).

Прилуцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області (в.о. начальника відділення – Беркут Юрій Володимирович).

Прилуцька міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості (керівник — Татарченко Лариса Олександрівна).

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Прилуцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України (Начальник відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян) — Фабриченко Оксана Євгенівна).

Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок» (директор - Ястремська Марія Миколаївна).

Приємно відзначити, що завдяки їхнім спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще.

Під час урочистостей з найщирішими вітаннями до присутніх звернувся секретар міської ради Сергій Чміль, який зазначив, що соціальна робота – професія тих, для кого доброта і милосердя не абстрактні поняття, а норма життя. Адже тільки за велінням совісті та покликом душі можна творити добро, надаючи допомогу тим, хто найбільше її потребує.

 

 
 
 
 
 
 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери відзначено кращих працівників соцсфери почесними грамотами Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації, почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради та подяками міського голови.

Список нагороджених (завантажити).

 
 

 

 
 
 
 
 

Зі святом вас працівники соціальної сфери!

Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння та щирість.

Бажаємо вам та вашим родинам домашнього затишку і тепла, міцного здоров'я, щастя, добра і злагоди, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Бажаємо виваженості, терпіння та порозуміння! Надії вам, віри та натхненної праці задля розквіту України та рідного міста Прилуки!

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Соціальна робота — одна з найвідповідальніших та найважчих сфер діяльності в нашій державі. До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги, адже в переліку їхніх професійних обов'язків найважливішу роль мають гуманізм та милосердя.

У чому б не полягала соціальна праця, основною її метою є допомога людям, які опинилися в тяжких життєвих обставинах.

Ваші заслуги перед прилучанами воістину неоціненні. Ви забезпечуєте охорону морального, фізичного і психічного здоров'я всіх вразливих верств населення, допомагаєте працевлаштовуватися, дбаєте про реалізацію пільг та надання адресних допомог.

Від імені всіх прилучан, виконавчого комітету та депутатського корпусу Прилуцької міської ради, щиро дякую вам за сумлінну працю і вірю: ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці Прилук мали гіду роботу та забезпечене життя.

Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у вашій нелегкій справі.

З повагою міський голова Ольга Попенко

 

 

Переглядів:171