Працівники культури Прилук святкують Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва

09 листопада 2021

9 листопада з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва у лекційній залі міського Будинку культури приймали вітання працівники культури.

З професійним святом винуватців свята привітала заступник міського голови із гуманітарної сфери Тетяна Шкуренко, яка зазначила, що саме культура впливає на формування особистості людини з самих ранніх років. Тільки завдяки працівникам культури, – справжнім подвижникам своєї справи, культура Прилук, як галузь, попри всі труднощі та негаразди, розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.

 
 

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток культури міста почесними грамотами виконавчого комітету міської ради, подяками міського голови й грамоти відділу культури і туризму міської ради нагороджені передові кадри зі збереження духовності та самобутності нашого з вами буття (список завантажити).

 
 

З вітальним словом до своїх колег звернулася начальник культури та туризму міської ради Катерина Мовчан.

 

Депутат Прилуцької міської ради Володимир Мазуренко привітав винуватців свята від Чернігівської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Кожен знає, що наша країна багата талантами, але не всі володіють великим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Саме викладачі мистецьких шкіл відкривають нових зірочок естради, театру і кіно. Ці люди допомагають молодому підростаючому поколінню стати справжніми майстрами мистецтва.

 

Свої музичні вітання цього святкового дня колегам дарували: директор міського Будинку культури Олександр Дубовик, директор школи мистецтв Наталія Ярошенко та завідувач вокального відділу Прилуцької дитячої музичної школи імені Л.М.Ревуцького Олександр Козленко.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:163