До Головного управління ДПС у Чернігівській області за отриманням адміністративних послуг звернулося 75 тисяч платників

09 листопада 2021

Протягом десяти місяців 2021 року до підрозділів електронних сервісів надійшло 75 тисяч звернень від платників для отримання адміністративних послуг.

Із загальної кількості наданих адміністративних послуг – понад 79 відс. (59,5 тис.) - надано через Центри обслуговування платників. Найбільш популярною була послуга з отримання картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Даною послугою скористалися близько 35 тисяч осіб. На другому місці - внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта – понад 16 тисяч.

Підрозділами електронних сервісів також надані послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (6,8 тис), реєстрація книг обліку розрахункових операцій (3,4 тис), реєстрація реєстратора розрахункових операцій (3,3 тис).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління ДПС у Чернігівській області

Переглядів:126