Онлайн засідання Ради територіальних громад Чернігівської області

11 листопада 2021

Голова обласної державної адміністрації В’ячеслав Чаус для громад області 10 листопада провів онлайн засідання Ради територіальних громад Чернігівщини.

Рада територіальних громад утворена з метою сприяння налагодженню взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у вирішенні проблемних питань соціально-економічного розвитку територіальних громад області. У засіданні взяли участь керівництво Чернігівської обласної державної адміністрації, обласної ради, голови територіальних громад області, представники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко, начальник фінансового управління Прилуцької міської ради Олена Ворона та фахівці фінансового управління Прилуцької міськради.

У ході засідання розглянули низку питань порядку денного.

«Про Положення про Раду територіальних громад Чернігівської області» та склад Комітетів Ради інформував директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Хомик.

З питання «Державна підтримка і якість підготовки та реалізації проєктів регіонального розвитку» доповів заступник голови обласної державної адміністрації Дмитро Іванов.

Заслухали директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Валерія Дудка щодо вирішення нагальних питань для завершення 2021 року в бюджетній сфері та «Особливості складання проєктів бюджетів територіальних громад на 2022 рік».

«Про постачання природного газу бюджетним установам та організаціям для власних потреб» проінформував директор Департаменту енергоефективності, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Кривенко.

З питання «Про роботу мережі відділень поштового зв’язку в Чернігівській області» заслухали директора філії Чернігівська дирекція АТ «Укрпошта» Олену Дорошенко.

Начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський доповів учасникам засідання «Про реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади».

За підсумками наради представники громад висловили готовність ділитися досвідом з вирішення питань, що виникають у громадах.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 


 

Переглядів:131