Відбулося засідання виконавчого комітету

18 листопада 2021

18 листопада в сесійній залі міської ради Ольга Попенко провела позачергове засідання виконавчого комітету, у ході якого розглянули низку питань життєдіяльності міста.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганну Малиш з питання «Про затвердження протоколу № 3 від 01.11.21 року засідання місцевої комісії з використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних, та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб із їх числа».

Члени виконавчого комітету визначили із списку дітей сиріт-дітей, дітей позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в міській раді та потребують поліпшення житлових умов та погодили за списком дітей, дітей позбавлених батьківського піклування в кількості трьох осіб щодо придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання на загальну суму 766 тисяч 680 грн.

Тетяна Костецька, заступник начальника управління - начальник бюджетного відділу фінансового управління міської ради, проінформувала з фінансових питань про виділення коштів. Гнаголосила, що ло міського бюджету надійшла субвенція на здійснення заходів соціально-економічного розвитку та на реалізацію інфраструктурних об’єктів соціально-культурної сфери: будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи по вул.Пушкіна, 104 та придбання спеціального автомобіля швидкої допомоги типу С, з медичним обладнанням для роботи комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня» м.Прилуки, Чернігівська область.

Також у ході засідання члени виконавчого комітету розглянули низку й інших питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:154