Прилучани відзначають День Гідності та Свободи

21 листопада 2021

21 листопада з нагоди восьмої річниці біля Банера Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Найбільшим проявом європейськості та демократії стали Майдани 2004 та 2013 років. Для нас вони обернулись важким іспитом на право жити в країні, де поважають честь і гідність кожного громадянина. Саме наш народ неодноразово виходив на Майдани і нагадував усьому світу, що Гідність – це одна з найнеобхідніших якостей людини.

До присутніх звернувся заступник міського голови Олександр Сивенко, який зазначив, що Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, а День Гідності та Свободи є беззаперечним доказом відродження Української нації, нашої держави, підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні.

Хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні і воїнів-захисників України, які загинули за світле майбутнє України посадовці та депутати міської ради, волонтери, громадські діячі й ті, хто пройшов жорнова Майдану.

До присутніх звернулася учасниця подій Революції Гідності, громадський діяч Ольга Костюк.

Прилучани поклали квіти загиблим Героям учасникам Революції Гідності та воїнам-землякам, які загинули за незалежність держави в АТО/ООС.

 
 
 

 
 
 
 

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:146