Поліція Прилуцького району вилучила у місцевих мешканців велику кількість наркотичних речовин

29 листопада 2021

Протягом тижня в ході санкціонованих обшуків співробітники Прилуцького районного відділу поліції виявили у жителів Прилуччини підготовлену до вживання наркосировину, амфетамін та інші речові докази.

У ході раніше розпочатих кримінальних проваджень та за результатами серій оперативних заходів поліцейські отримали судовий дозвіл на проведення слідчих дій у власників чотирьох домоволодінь. Чоловіки обґрунтовано підозрюються у зберіганні та здійсненні незаконних операцій з наркотиками.

У результаті обшуків за місцем проживання фігурантів, правоохоронці виявили пакети з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, пакет із насінням конопель, паперові згортки з речовиною схожою на «канабіс», стебла висушеної коноплі та згортки з амфетаміном.

Також поліцейські вилучили саморобні пристрої для куріння та пристрій для подріблення коноплі.

Вилучені предмети та речовини направлені на експертне дослідження.

За викритими фактами слідчі поліції розслідують розпочаті провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: частиною 2 статті 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та частиною 1 статті 309 (визначає відповідальність за зберігання наркотиків або психотропних речовин).

Наразі правоохоронці з’ясовують походження заборонених наркотичних речовин.

Триває досудове розслідування.

Переглядів:105