Поліція Чернігівщини запустила інтерактивну онлайн-карту поліцейських станцій у громадах

01 грудня 2021

За ініціативи начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимира Нідзельського розроблений унікальний проєкт  – інтерактивна карта поліцейських станцій у територіальних громадах Чернігівщини.

– Сьогодні ми запускаємо важливий і корисний проєкт. За допомогою онлайн-карти громадяни зможуть швидко знайти місцезнаходження поліцейської станції у будь-якому куточку області та звернутися по допомогу до поліцейського. Інтерактивна карта стане в нагоді як мешканцям громади, так і туристам, – сказав Володимир Нідзельський.

Онлайн-карту поліцейських станцій своїми силами розробили співробітники Управління Інформаційно-аналітичної підтримки ГУНП в Чернігівській області.

– Інтерактивна карта доступна абсолютно кожному за QR-кодом та посиланням. Посилання можна зайти на офіційному сайті поліції Чернігівської області та на сайтах територіальних громад – https://bit.ly/3DY3GtP Користуватися картою дуже просто як за допомогою смартфона, так і комп’ютера. Реєструватися для цього не потрібно.

Онлайн-карта буде постійно оновлюватися та поповнюватися свіжою інформацією. Поліцейські станції завжди відкриті для спілкування, консультацій та правової допомоги. Наша головна мета – аби поліція стала ще ближчою до громадян! – підсумував начальник поліції Чернігівщини.

Переглядів:106