Відбулося засідання Громадської ради

30 листопада 2021

У сесійній залі міської ради 30 листопада відбулося шосте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради. У ході засідання розглянули низку питань порядку денного.

 
Перше питання - «Інформація про роботу Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області» - залишилось не розглянутим, у чергове на запрошення не прийшов начальник Прилуцького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Олександр Шульга, дане питання члени Громадської ради вирішили вкотре перенести та розгляд наступного засідання.

Відповідно до порядку денного заслухали питання «Про роз’яснення щодо виплати щорічної разової грошової допомоги до 5-го травня згідно ст.13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», після прийняття їх Конституційним Судом України від 21.02.2020 року», з якого інформувала Ярослава Чумак, провідний спеціаліст-юристконсульт відділу праці управління праці та соціального захисту населення міської ради.

Члени Громадської ради задали ряд запитань доповідачу та ухвалили рішення інформацію взяти до відома.

З третього питання порядку денного проінформувала начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова, яка повідомила, що на ім’я міського голови надійшли  клопотання від голів громадських організацій щодо нагородження Відзнакою міського голови м.Прилуки «За заслуги» членів їх громадських організацій, а саме:

від Прилуцького міськрайонного добровільного товариства Спілки «Чорнобиль» - Гавриша Івана Миколайовича та Сурмача Василя Васильовича;

від Всеукраїнської спілки ліквідаторів інвалідів «Чорнобиль 86» - Онищенка Григорія Михайловича;

від громадської організації «Ветерани афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини», до ГО якої також входять чорнобильці — Руденка Володимира Володимировича.

Громадська рада більшістю голосів ухвалила дорадче рішення задовольнити клопотання голів громадських організацій  та рекомендувати міському голові нагородити Відзнакою м. Прилуки «За заслуги» членів громадських організацій з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

14 грудня 2021 року до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС четверо прилучан ліквідаторів отримають Відзнаку міського голови.

 

Також члени Громадської ради розглянули низку й інших питань.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

 

 

Переглядів:167