Робоча поїздка представників молоді м.Прилуки до м.Чернігова

29 листопада 2021

24 листопада представники молоді міста Прилуки, зокрема представники Молодіжної ради при Прилуцькій міській раді, відвідали місто Чернігів з метою ознайомлення з роботою комунальної установи “Чернігівський обласний молодіжний центр”, обміну досвідом щодо діяльності молодіжної ради як консультативно-дорадчого органу при виконавчих органах ради та налагодження співпраці молоді в межах регіону.

Відділом сім'ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради організовано зустріч для представників молоді м.Прилуки з адміністрацією Чернігівського обласного молодіжного центру, які розповіли про діяльність центру, напрямки та форми роботи з молоддю, можливості, які можуть бути реалізовані у даному центрі та перспективи розвитку і співпраці з громадами, зокрема з містом Прилуки. Під час даної зустрічі заступник директора установи Олег Котеленець наголосив на тому, що Чернігівський обласний молодіжний центр є одним із найбільших в Україні (площа установи складає більше 2 тисяч квадратних метрів)!

Директор установи Ірина Сімонова запросила учасників зустрічі взяти участь у тренінгу за навчальною програмою "Ефективний менеджмент молодіжних центрів" з 08 по 10 грудня 2021 року. Метою програми є посилення спроможності команд молодіжних центрів в Україні, надання знань та навичок з основ менеджменту молодіжного центру, а також підтримка команд щодо розбудови соціальної згуртованості громад.

Наступним етапом робочого візиту до міста Чернігів була зустріч з представниками Молодіжної ради при Чернігівській міській раді, які поділилися своїм досвідом діяльності, розповіли про свої плани на майбутнє щодо ефективної участі у житті міста та із задоволенням слухали про діяльність Молодіжної ради при Прилуцькій міській раді.

За результатами зустрічі представники молодіжних рад домовилися про подальшу співпрацю, проведення спільного навчання щодо реалізації молодіжної політики та проведення спільних заходів у майбутньому.

І, звичайно ж, у рамках поїздки було організовано екскурсію древнім градом Черніговом, оглянуто найбільш визначні пам'ятки міста, які розташовані у двох історичних зонах — на Валу та Болдиних горах, та відвідали загадкові і таємничі Антонієви печери, які є одними із 7 чудес України. Загалом, було морозно, весело і пізнавально!

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради Олена Опанасенко

 

 

Переглядів:96