У всьому світі сьогодні відзначають День людяності та добра!

03 грудня 2021

В Україні є понад два з половиною мільйони людей, які потребують належного ставлення до себе. Від того, як суспільство ставиться до тих, кому важко або не можливо самостійно подбати про себе, залежить рівень його цивілізованості. Тому на початку грудня кожного року прогресивне людство відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю - свято людяності та добра. Разом з усією світовою спільнотою і в Прилуках відзначають цей день.


Сьогодні, 3 грудня, відбувся офіційний прийом міського голови Ольги Михайлівни Попенко з членами громадських організацій міста УТОС, УТОГ та "Фенікс”.

За активну громадську позицію Ольга Михайлівна вручила подяки міського голови та матеріальні заохочення представникам громадських організацій.( Список нагороджених)

 
 
 
 
 

Голови громадських організацій також отримали матеріальні заохочення від Народного депутата України Бориса Приходька та ВО "Батьківщина", громадського діяча Сергія Коровченка.

Користуючись нагодою хочемо подякувати всім, хто опікується людьми з сильним духом, адже надання їм щоденної підтримку, й допомоги — реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

А учасникам організацій, достойним членам міської громади, бажаємо залишатися прикладом безмежних людських можливостей та міцної сили волі, що ці можливості породжує.




Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:186