Нагороди за мужність та самопожертву отримали прилучани, учасники АТО/ООС, військовослужбовці та волонтери

06 грудня 2021

 

Урочистості присвяченні Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних Сил України відбулися 6 грудня у сесійній залі міської ради. Почесними гостями урочистого прийому міського голови стали представники громадських організацій та формувань, які займаються волонтерською діяльністю, військовослужбовці, освітяни, посадовці та депутати міської ради.

Міський голова Ольга Попенко подякувала усім хто захищає цілісність нашої держави, виборює її свободу та незалежність, а також зазначила, що сьогодні справжні чоловіки та жінки ідуть служити в армію, щоб захистити свою Батьківщину від ворога та стояти на сторожі її інтересів, але воякам потрібен потужний тил, який забезпечують сьогодні друзі, рідні і всі мешканці країни.

 

За активну громадську позицію, волонтерську допомогу підрозділам української армії та з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних Сил України Подяки міського голови та матеріальні заохочення отримали військовослужбовці військової частини А 4245, представники Прилуцького районного територіального центру та волонтери міста (список завантажити).

Тож від імені кожного прилучанина дякуємо кожному захиснику, кожному волонтеру за безкорисливу працю на благо процвітання і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує.

Бажаємо усім воїнам здоров’я, надійного родинного затишку та незламної волі в подоланні труднощів військового буття.

Дякуємо вам за вашу сміливість, відданість, міцну віру, жертовність та любов до України.

Нехай Господь Бог оберігає вас і ваші родини та поверне вам сторицею за вашу доброту і відданість!

Фото заходу

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:163