Відбулася нарада міського голови

17 січня 2022

17 січня в сесійній залі міської ради відбулася нарада із заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

У ході наради посадовці заслухали інформацію начальника фінансового управління міської ради Олени Ворони щодо проведення державного фінансового аудиту бюджету Прилуцької міської територіальної громади Чернігівської області за період з 01.01.2018 по 30.06.2021.

Фінансовий аудит проведено Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області у співпраці з Прилуцькою міською радою та її структурними підрозділами, Головним управлінням Державної фіскальної служби у Чернігівській області, Прилуцьким Управлінням Державної казначейської служби України в Чернігівській області, підприємствами, установами, організаціями, які одержують (одержували кошти із бюджету міста, розпоряджаються майном і ресурсами громади).

Матеріали аудиту призначені для керівників та спеціалістів Прилуцької міської ради, інших зацікавлених установ і організацій, які є учасниками бюджетного процесу і причетні до виконання бюджету міста.

Посадовець зазначила, що аудиторське дослідження засвідчило, що бюджет міської територіальної громади має ресурсний потенціал та спроможний на належному рівні забезпечити надання соціальних послуг жителям міської територіальної громади.

За результатами перевірки на розгляд Прилуцькій міській раді спільно з усіма учасниками бюджетного процесу підготовлено ряд пропозицій щодо наповнення міського бюджету, підвищення ефективності використання бюджетних коштів та майна, а також залучення додаткових резервів для збільшення дохідної частини бюджету міста Прилуки.

Міський голова Ольга Попенко проаналізувала подані матеріали аудиту та заслухала керівників управлінь, відділів і комунальних підприємств міста щодо реагування на зауваження та рекомендацій наданих у аудиторському звіті Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:167