«Мистецькі барви» знову зібрали друзів!

07 лютого 2022

У Прилуках з 03 по 05 лютого 2022 року пройшов ХХІ Міжнародний молодіжний фестиваль-конкурс «Мистецькі барви» з дотриманням всіх протиепідемічних вимог.

Цього року конкурсні прослуховування проходили, одночасно, в двох форматах: очно (на сцені Прилуцького міського Будинку культури) та онлайн (журі переглядали відео на великому екрані).

Традиційно, організаторами Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу «Мистецькі барви» є: шоу-агенція «P R O свято» та Благодійна організація «Мистецькі барви».

Фестиваль проходив за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, Прилуцької міської ради, Відділу культури і туризму Прилуцької міської ради, інформаційної підтримки Телекомпанії «Прилуки».

«Мистецькі барви» продовжують розширювати географію учасників фестивалю, вперше участь у фестивалі взяли участь представники з Латвії та Америки.

Лауреати фестивалю були нагороджені дипломами, цінними подарунками та сувенірами на гала-концерті фестивалю.

Дві головні відзнаки фестивалю ГРАН-ПРІ отримали учасники, що брали участь у «Мистецьких барвах» онлайн. Одна нагорода поїхала до м. Ніжин, а друга – до м. Сновськ.

«Золотий» та «Срібний» диски ХХІ Міжнародного молодіжного фестивалю-конкурсу «Мистецькі барви» цьогоріч залишилися в Прилуках, організатори фестивалю відзначили Спортивно-танцювальний клуб «Грація» та Аліну Мусієнко, а «Бронзовий» диск за створення атмосфери свята поїхав до смт.Варва.

Мистецькі барви це –, як завжди, чудова творча атмосфера, легкість, свобода, неповторні враження та гарний настрій, а також незабутні дні, які наповнюють вас енергією та надихають на нові творчі досягнення.

 

 

Переглядів:154