Чергове засідання виконавчого комітету

09 лютого 2022

Міський голова Ольга Попенко 09 лютого провела чергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули двадцять питань порядку денного .

Про стан виконавської дисципліни та роботу з документами в управліннях та відділах міської ради у 2021 році прозвітувала Лариса Чайка, начальник загального відділу міської ради.

Про стан організаційної роботи в управліннях та відділах Прилуцької міської ради у 2021 році проінформувала Антоніна Петрик, начальник відділу організаційної роботи міської ради.

Катерина Мовчан, начальник відділу культури і туризму міської ради, представила на розгляд проект рішення Про проведення обрядового свята-ярмарку «Проводи Зими - зустріч Весни» наголосивши, що з метою популяризації знань народних традицій та відтворення народних обрядів та за сприятливої епідемічної ситуації в місті проведення обрядового свята заплановане на 05 березня 2022 року. Члени виконкому підтримали доповідача та затвердили план проведення заходу «Проводи Зими - зустріч Весни» яке відбудеться 05 березня на Театральні площі міста.

Людмила Соколовська, головний спеціаліст відділу по роботі з кадрами міської ради, акцентувала увагу присутніх на питаннях про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня» та про нагородження.

У ході засідання розглянуті й інші питання порядку денного з яких ухвалені відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:160