Закрити небо над Україною — звернення до НАТО зробила Прилуцька громада

06 березня 2022

Закрити небо над Україною через напад Росії та бомбардування цивільної інфраструктури — з таким зверненням до НАТО підписалися мешканці міста та району.

"Я хочу, щоб закрили небо над Україною, тому що гине мирне населення, гинуть наші діти, наші люди, котрі є на півночі, півдні, сході та в центральних областях. Це неприпустимо в ХХІ столітті. Ми самі мусимо закликати цілий світ, тому що наші люди змушені воювати, захищаючи Україну, свою домівку, свою родину. Необхідно негайно закрити небо, щоб зупинити загибель мирних мешканців, наших дітей!" — звернулася міський голова Ольга Попенко.

“ Прилуцька міська рада, посадовці, усі мешканці Прилуцької громади звертаємось до Вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною. Тисячі загиблих та поранених дітей, жінок, літніх людей, зруйновані лікарні, школи, дитячі садки - така ціна зволікання із закриттям неба. Підтримайте звернення України до НАТО про закриття неба. Діяти потрібно негайно!”, - ідеться у зверненні.

Звернення передадуть Прилуцькій районній військовій адміністрації, звідти його надішлють представникам НАТО.

 

Переглядів:125