Шановні воїни, ветерани Другої світової війни, учасники АТО/ООС, військовослужбовці Збройних Сил України, дорогі земляки!

08 травня 2022

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 77-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

У ці героїчні дні ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за рідну землю, за добробут і свободу прийдешніх поколінь, за мир і спокій на всій землі.

Пам’ять про мужність і незламність нашого народу, про воїнів-визволителів рідної Батьківщини залишається в серці кожного українця.

Вам, солдатам Перемоги, довелося пройти тим вогненним шляхом. Ви здолали його гідно, з честю. Тож прийміть наш низький уклін і глибоку вдячність за ваш життєвий подвиг!

Дорогу ціну заплатив наш народ за участь у Другій світовій війні. І тому ніколи не щезне в пам’яті людській, не відійде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом.

Українська земля, як і понад 80 років тому, знову в вогні.

Знову вірні й мужні сини та доньки України віддають найцінніше — власні життя — за звільнення нашої неньки від нової чуми — рашистської.

Низько вклоняємося вам, дорогі захисники, за патріотизм і самопожертву заради незалежності й територіальної цілісності України, волі нашого народу.

Віримо у вас! Віримо в нашу Перемогу!

Слава Героям України!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:146