Відбулося засідання виконавчого комітету

11 травня 2022

11 травня міський голова Ольга Попенко провела засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 18 питань порядку денного, зокрема, заступник начальника управління - начальник бюджетного відділу фінансового управління міської ради Тетяна Костецька прозвітувала «Про виконання бюджету Прилуцької міської територіальної громади за 2021 рік».

На розгляд членів виконавчого комітету внесені питання щодо затвердження звітів про виконання фінансових планів КП «Прилукитепловодопостачання» та КП «Послуга» за 2021 рік, з даних питань звітували керівники підприємств.

Члени виконавчого комітету заслухали зміни до фінансових планів комунальних підприємств та їх виконання:

Комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня»;

КНП «Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги»;

Комунального підприємства телекомпанії «Прилуки» Прилуцької міської ради.

«Про оголошення аукціонів на продовження договорів оренди» та «Про передачу майна» проінформувала Олена Яценко - начальник відділу комунальної власності міської ради.

У ході засідання присутні заслухали проекти рішень «Про внесення змін до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька центральна міська лікарня» та «Про оголошення конкурсу на посаду директора Прилуцького міського Будинку культури» з даних питань інформував начальник відділу по роботі з кадрами міської ради Олег Касьян.

Члени виконкому розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалили відповідні рішення.

Відділ інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю міської ради

Приєднуйтесь до телеграм- каналу Прилуцької міської ради👇

https://t.me/prkmiskarada

Переглядів:174