Відбулося засідання виконавчого комітету

07 червня 2022

07 червня міський голова Ольга Попенко провела чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

У ході засідання про розмір внесення батьківської плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти міста у 2022 році доповів Оександр Правосуд, начальник управління освіти міської ради, який зазначив, що з метою забезпечення соціальної підтримки сімей з дітьми необхідно продовжити з 1 січня 2022 року харчування дітей у закладах дошкільної освіти, з внесенням батьківської плати у розмірах, визначених для попередніх років, а саме: 60% від встановленої вартості харчування на день. Члени виконкому підтримали керівника освіти та ухвалили позитивне рішення.

Людмила Пашук начальник відділу звернень громадян міської ради, проінформувала присутніх з питання про внесення змін до Положення про Комісію з розгляду звернень громадян щодо надання грошової допомоги у новій редакції. Посадовець зазначла, що Комісія створена насамперед для надання допомоги жителям міста, які потрапили в скрутне становище.

За підсумками проведеного засідання члени виконкому розглянули усі питання порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Переглядів:176