Управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради інформує

09 червня 2022

Соціальний захист населення міста, особливо його нових мешканців — внутрішньо переміщених осіб -, пріоритет у роботі спеціалістів управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради, де першочерговим є вирішення питань своєчасного нарахування та виплати різних видів допомог відповідно до норм чинного законодавства.

 

Так, протягом 2022 року працівниками управління розглянуто 118 письмових звернень громадян, у яких порушувалися питання призначення субсидії, за державною соціальною допомогою звернулося 62 особи, за наданням пільг - 15 осіб.

На сьогоднішній день проблемним є питання відшкодування коштів для покриття витрат на проживання переміщеним особам, які зареєструвалися в додатку «Дія», оскільки технічно деяка запитувана інформація введена некоректно в згаданому застосунку. Фахівці управління намагаються сприяти вирішенню таких питань спільно з іншими службами.

Нагадуємо, що в нашому місті можна отримати послуги муніципальної няні, соціальні послуги в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) населення, реабілітаційні — для діток з інвалідністю в Центрі комплексної реабілітації “Світанок”. Родини, які опинилися в складних життєвих обставинах, можуть звертатися за отриманням допомоги в Прилуцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

У цей нелегкий для країни час бережімо себе та своїх рідних! Усе задля ПЕРЕМОГИ!

Переглядів:220