Робота є: Прилуцькій швейній фабриці потрібні швачки

23 червня 2022

Підприємство має потребу в понад сотні працівників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати. Крім того, обіцяє компенсувати 50% вартості проїзду для працівників-мешканців району або здійснювати їх підвіз до місця роботи, якщо в одній місцевості проживає 15 осіб. За словами директора ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика» Ірини Зайцевої, на підприємстві працює медичний пункт, де працівники мають змогу перевірити свій стан здоров’я, отримати консультацію та кваліфіковану медичну допомогу.

Фабрика спеціалізується на виробництві верхнього чоловічого та жіночого одягу, а саме: жіночих та чоловічих плащів, пальт, напівпальт, жакетів та блейзерів, суконь та спідниць, брюк, бриджів, блузок з натуральних матеріалів, а також спецодягу. У штаті наразі налічується 190 працівників.

Цього року за сприяння служби зайнятості на Прилуцьку швейну фабрику було працевлаштовано 17 швачок. Наразі до вирішення кадрової проблеми підприємства також долучилася служба зайнятості. Організовуються зустрічі мешканців територіальної громади з роботодавцем. Так, цього тижня відбувся виїзний захід на Привокзальній площі, ярмарки вакансій в Линовицькій та Ладанській об’єднаних територіальних громадах. Наступного тижня ярмарок вакансій на замовлення цього підприємства відбудеться в Прилуцькій міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

З питань працевлаштування на ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика» або на інше підприємство області звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості»https://t.me/worknowdcz

Переглядів:128