Відбулася апаратна нарада міського голови

27 червня 2022

Сьогодні міський голова Ольга Попенко провела нараду з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь та відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, територіальних органів виконавчої влади міста.

На нараді слухалося питання «Про відпуск лікарських засобів і харчових продуктів за пільговими рецептами в місті Прилуки», з якого інформувала директор комунального некомерційного підприємства «Прилуцький міський центр первинної медико-санітарної допомоги», Людмила Слободенюк.

З питання «Про функціонування стаціонарного відділення на базі комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» Прилуцької міської ради в контексті надання вторинної медичної допомоги дитячому населенню» доповіла в.о. директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня», Анна Худолій.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш проінформувала присутніх з питання «Про призначення державних допомог».

«Про стан захисних споруд цивільного захисту» доповів Андрій Бойченко – головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради.

Сергій Чміль, головний спеціаліст, уповноважений з антикорупційної діяльності відділу по роботі з кадрами міської ради проінформував з питання «Про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів» доповів

«Про порядок відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання» повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради, Олег Созінов.

Також у ході наради посадовці заслухали інформацію юриста комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради Чернігівської області, Андрія Трепаченка «Про зміни до Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг».

Керівники комунальних підприємств міста прозвітували про роботу своїх підприємств за підсумками ІІ кварталу 2022 року.

Міський голова Ольга Попенко підвела підсумки наради та дала ряд доручень керівникам відповідних служб.

 

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:142