Економічна ігротека для молоді!

01 липня 2022

30 червня 2022 року у Прилуцькій центральній міській бібліотеці імені Любові Забашти відбулася чергова ігрова сесія для молоді у рамках проєкту соціальної дії «Економічна ігротека». Учасники продовжили грати в бізнес-гру "Щурячі перегони"— популярну настільну гру, яка імітує справжнє економічне життя. Це адаптація всесвітньо відомої американської гри «CashFlow» до нашої реальності: робота за зарплату, накопичення коштів на власну справу, коливання ринку, великий та малий бізнес, акції та багато інших ситуацій та можливостей!

 

Ігротека продовжилася грою “Економікус" - прибуткова роздрібна торгівля, збитковий автопром, перспективна галузь інновацій. Кожну галузь прикрашає свій яскравий персонаж. Але головне - галузі відрізняються прибутковістю та ймовірністю випадання у грі. Гравці повинні мати свою стратегію захоплення різних галузей. На початку гри всі гравці починають всього з двома стартовими компаніями, а для перемоги потрібно набрати 8 зірок репутації, для чого потрібно створити компанії майже у всіх галузях. Випадкова розкладка ігрового поля робить кожну гру новою, тому тільки везінням та розрахунком не обійтися – потрібно проявити навички дипломатії, щоб здобути компанії у найкращих галузях та не віддати їх іншим гравцям!

Також знавці англійської мови мали можливість зіграти в гру «Green Deal».

«Green Deal» – це економічна стратегія на блеф і контроль територій. Компанії майбутнього в умовах браку ресурсів та запитів на екологічно чисті товари, що невпинно ростуть, змушені думати не лише про прибуток. Вони застосовують піар, щоб сформувати привабливий образ в очах суспільства, і не забувають про державних супервайзерів. Втім, ви завжди можете купити собі рейтинги та скористатися іншими забороненими прийомами. Вигляд майбутнього залежить тільки від вас.

Запрошуємо наступного четверга 07 липня 2022 року на 13:00 всіх охочих приєднатися до команди гравців!

Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

#ПрямуємоРазом

Відділ сім'ї, молоді та спорту

Прилуцької міської ради

Переглядів:123