За результатами конкурсу на посаду директора ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 обрано Сизенцову Тетяну Леонідівну

05 липня 2022

05 липня у сесійній залі міської ради відбулося третє (заключне) засідання конкурсної комісії із проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора Прилуцької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 Прилуцької міської ради Чернігівської області.

Конкурсна комісія на чолі з її головою Валентиною Нагорною провели тестування зі знання Законів України "Про освіту", “Про загальну середню освіту”, заслухали відповіді на ситуативні завдання кандидатів на посаду директора загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 Кошмара Віктора Сергійовича та Сизенцової Тетяни Леонідівни. Також члени конкурсної комісії заслухали презентації конкурсантів щодо роботи навчального закладу, на керівну посаду якого претендують.

Після заслуховування конкурсних пропозицій голова та члени конкурсної комісії провели співбесіду з кандидатами на вакантну посаду.

За результатами конкурсу комісія ухвалила рішення рекомендувати міському голові призначити Сизенцову Тетяну Леонідівну на посаду директора загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 як переможця конкурсу, уклавши відповідний контракт терміном на два роки.

Переглядів:169