Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

05 липня 2022

 
05 липня міський голова Ольга Попенко провела позачергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 9 питань порядку денного, зокрема, «Про затвердження фінансового плану КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка» та «Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка» за 2021 рік» доповіла Наталія Жук, головний бухгалтер КНП «Прилуцька міська стоматологічна поліклініка».

Члени виконавчого комітету розглянули питання щодо затвердження звітів про виконання фінансових планів за І квартал 2022 року: КП телекомпанії «Прилуки» та КП «Послуга», з даних питань звітували керівники підприємств.

З питання «Про нагородження» доповів Олег Касьян, начальник відділу по роботі з кадрами міської ради.

У ході засідання заслухали й проекти рішень «Про виділення коштів для преміювання» та «Про виділення коштів для надання матеріальної допомоги» з даних питань інформувала начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

Про втрату чинності рішення виконавчого комітету міської ради від 28 вересня 2021 року №312 «Про погодження розташування тимчасової споруди» проінформував начальник управління містобудування та архітектури міської ради Віктор Тесленко.

Члени виконавчого комітету розглянули й інші питання порядку денного, з усіх питань ухвалили відповідні рішення.

Переглядів:124